Over KoolSabi

Koolsabi is een online en lokale markt dealer gevestigd in Zwijndrecht. Wij bieden een reeks van producten met goede kwaliteit en concurrerende prijzen. Onze producten omvatten handwerk-artikelen, Schilderen op nummer, LED Huisdier accessoires en andere LED Gadgets. In de toekomst zullen we proberen om u andere concurrerende producten aan te bieden.

Wij bieden:

15 dagen Retourbeleid

U kunt de originele producten binnen 15 dagen na de leveringsdatum retourneren indien u niet tevreden bent. Voor meer informatie en voorwaarden over dit onderwerp, verwijzen wij u naar onze Verzenden en Retourneren pagina.

Veilig betalen

Betalingen aan KoolSabi.eu zijn altijd veilig: al uw betalingsgegevens worden ingevoerd via het beveiligde gedeelte van onze website. U kunt kiezen voor een van de beveiligde betaalmethodes die beschikbaar zijn op onze website: iDEAL, PayPal en Directe bank overboeking naar de KOOLSABI bankrekening.

Bestellingen worden binnen 1 werkdag verwerkt .

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, zal uw pakket worden voorbereid en verzonden binnen 1 werkdag. We kiezen POSTNL en DHL als onze belangrijkste pakket expediteurs.