Verzending en Retour

Back Orders

Als een item in uw bestelling nog niet beschikbaar is en in backorder staat, sturen we u het deel van uw bestelling dat op voorraad is. Het zodra het item beschikbaar is sturen wij u de rest van uw bestelling. U wordt niet belast met de bijkomende verzendkosten en de behandeling van de tweede zending.

Retourneren

U kunt bijna alles ruilen of retourneren binnen 15 dagen voor een volledige terugbetaling. Gelieve het product terug te sturen naar ons kantoor met alle inhoud in de originele verpakking, een bewijs van aankoop, en wij zullen uw terugkeer of uitwisseling te verwerken.

Om uw product te retourneren, dient u mail uw product naar:

KoolSabi

Duparcstraat 21, 3335AB Zwijndrecht, Nederland.

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het terugsturen van uw item. De verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, zullen de kosten van de verzending worden afgetrokken van uw terugbetaling.

Om in aanmerking te komen voor een (volledige) terugbetaling, moet een object ongebruikt en in dezelfde staat dat u het heeft ontvangen zijn. Het moet ook in de originele verpakking.

Gelieve niet uw aankoop terug naar de fabrikant te sturen.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts een gedeeltelijke restitutie worden toegekend: (indien van toepassing)

  • Een item niet in de oorspronkelijke staat, is beschadigd of er zijn ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten aan onze fout.
  • Een retourzending die wordt teruggestuurd meer dan 15 dagen na levering.


Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen om u te melden dat wij uw retourzending hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als dit wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling worden verwerkt, en deze wordt automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke methode van betaling, binnen 3 dagen.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u uw terugbrtaling nog niet hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een storting wordt geplaatst.

Als u dit allemaal hebt gedaan en de terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@koolsabi.eu

Uitwisselingen (indien van toepassing)

Wij vervangen alleen items als ze defect of beschadigd zijn. Als u product wilt ruilen voor hetzelfde item, stuur ons dan een e-mail naar info@koolsabi.eu en stuur uw originele item naar: 
Duparcstraat 21, 3335AB Zwijndrecht, Nederland.

Als u een item van meer dan € 75 terugstuurt, kunt u het gebruik overwegen van een traceerbare en/of verzekerde pakketdienst. Wij garanderen niet dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen.